laptop med person som sträcker ut armarna från skärmen, intill syns en pratbubbla och en stjärna.

Att skriva om sig själv kan vara svårt. Mina utomstående ögon kan hjälpa dig att sätta ord på dina förmågor.

Vid en ansökan vill du såklart sälja in dig och din kompetens – ju tydligare du är, desto lättare blir det för den läsare och rekryterare som kanske läser ett hundratal ansökningar. Läs här hur en av mina kunder upplevde min bearbetning:

Ulrika greppade snabbt vad som var viktigt att förstärka och förtydliga, men också vad som med fördel kunde gallras bort. En uppstädning som gjorde att brevet rymdes på en enda sida. Hon skapade dessutom ordning och reda genom att bearbeta och formatera cv:t, som bara byggts på genom åren.

Resultatet blev strålande – och dokumenten är fortfarande jag!

Jag kan varmt rekommendera Uttryckeriet för professionell hjälp med text och layout. Det är väl värt pengarna.”