Portfolio Category: Webbtext

Home/Portfolio/Archives

Complett Service i Jönköping

Ulrika och jag har samarbetat sedan våren 2016, då vi båda var nya företagare. Eftersom jag inte har svenska som modersmål, hjälper Ulrika mig löpande med text och layout av olika dokument. Bland annat har hon gjort offerter och arbetsbeskrivningar samt formulerat texterna till min nya webbplats. Jag är jättenöjd med vårt samarbete! Ulrika gör arbetet med hög kvalitet, levererar snabbt och håller uppsatta tidsramar. Dessutom är hon strukturerad och ordningsam och har ett professionellt och trevligt bemötande.  

Continue Reading

Adlignum, Jönköping

Ulrika hjälpte mig att se över, strukturera och bearbeta språket i mina texter inför uppdatering av min webbplats.  Jag uppskattar Ulrikas unika förmåga att förstå vad jag menar och göra det begripligt för andra. En sån lättnad! Jag rekommenderar ofta Uttryckeriet!

Continue Reading

Jönköpings kommun

Jag anlitade Uttryckeriet för att få en introduktion till att förenkla texterna på vår webbplats, i form av ett föredrag.   Vårt samarbete har varit utmärkt! Företaget utmärker sig genom flexibilitet, struktur och enkelhet. Jag uppskattar särskilt att föredraget var kryddat med exempel från vår egen webbplats. Då blir det mer konkret och pekar ut vad vi behöver jobba med.  

Continue Reading