En julklapp för hela året

på en bräda står en mugg med yoghurt intill en iPad med sex färgglada symboler.

Nu skapar jag min fjärde kurs på kursportalen Moderskeppet: Acrobat på kontoret. Men dessutom har jag inlett ett samarbete med Moderskeppet, som gör att jag kan erbjuda medlemskap med rabatt. Fram till 15 december finns en riktig superjulklapp att ta del av! 

Kanske har du intrycket att Moderskeppets kurser i första hand handlar om design och foto. Jo, sådana finns det massor av – men det finns också mycket, mycket mer! Moderskeppet har byggt om och ut ordentligt under hösten, och består nu av dessa sex sajter:

1. Moderskeppet Foto
Det här kan väl sägas vara själva ur-Moderskeppet, där du lär dig foto och bildbehandling. Men det är ingen gammal skåpmat som ligger här; kurserna renoveras och fler kommer till hela tiden.

2. Moderskeppet Design & Layout
Här lär du dig design och formgivning. Här finns kurser i program för form, layout och trycksaksproduktion, exempelvis InDesign.

3. Moderskeppet Video
Skapa rörlig bild och ta kommando över både kamera och redigering, i mobilkameran eller annan kamera. Lär dig verktyg som Premiere Pro, Rush, Final Cut och iMovie.

4. Moderskeppet Digitala verktyg
Här finns en samling kurser i smarta verktyg som underlättar ditt digitala arbete. Oavsett om det gäller videomöten, fildelning, säkerhetskopiering, vardagseffektivitet eller att starta och driva företag. Den här sajten ingår finurligt nog i alla medlemskap. Videomöten är temat för flera kurser – men några handlar om program som Zoom och Teams, men andra handlar om hur du planerar själva mötet.

5. Moderskeppet SoMe
Här lär du dig verktygen i professionell digital marknadsföring. Även här finns både kurser i de enskilda verktygen: Facebook, Instagram och LinkedIn, och kurser i hur du kan tänka och skriva för att nå ut.

6. Moderskeppet M365
På denna sprillans nya sajt hittar du Moderskeppets lysande pedagogik i programvarorna från Microsoft 365. Verktygen du använder, men som du skulle kunna kunna bättre.

Det är på den här sajten min nyaste kurs finns: Jobba smart i Word. Den är i gott sällskap bland kurser i de övriga basverktygen: Excel och Powerpoint. 

Men du kan också få överblick och tips om Microsoft Teams och lära dig skapa listor och formulär med Lists och Forms. Här flödar det in nya kurser nästan varje vecka!

Välj en sajt, flera eller alla

Det finns tre olika medlemsnivåer:

  • En sajt (i praktiken blir det två, eftersom sajten Digitala verktyg också ingår.)
  • Guld (sajterna 1-4 ovan)
  • Premium (alla sajter)’

Alla medlemskap du tecknar via mig ger dig 10 % rabatt på medlemskapet. Detta gäller framöver, både för månads- och årsmedlemskap.

Ett komplett julpaket till superpris

Just nu är det extra fiffigt att slå till på ett Premium-medlemskap. Fram till på onsdag, den 15 december, kan du teckna det allra finaste årsmedlemskapet, Premium, med en super-jul-rabatt på hela 30 %. Då får du alltså tillgång till alla kurser inom alla sajter. Precis så mycket du vill.

Årsmedlemskap Premium kostar just nu 3 769 kr för en person. För två eller flera kostar det från 7 538 kr (priser exklusive moms).

Till Moderskeppet – kunskap med julrabatt!

Varmt välkommen till den kreativa community som är Moderskeppet!

logotyp - en raket och texten Moderskeppet
arbetsbord med laptop, på vars skärm syns ett rött, glansigt paket.