röd etikett med vit text: personlig skrivcoachning 900 kr

Som medlem på Moderskeppet har du specialpris på coachning.

Du kanske vill ha hjälp i Word, Acrobat eller feedback på själva texten? Både och eller lite av varje? Personlig coachning är en chans för dig att fördjupa och utveckla din kunskap. Jag kan lova att det ger aha-upplevelser!

Personlig coachning 900 kronor

Så här går det till:

1. Du skickar ditt dokument till mig via e-post. Berätta att du vill använda erbjudandet. Tala också om vad du vill ha hjälp med.

2. Jag bearbetar texten och ger skriftlig feedback som kommentarer i Word eller PDF.

3. Vi ses online under en halvtimme, då jag visar det jag lagt märke till och förklarar mina råd och kommentarer.

Om det gäller Word-strul åtgärdar jag exempel och förklarar hur du kan gå vidare. Om det gäller textfeedback granskar jag högst 1 500 ord och förklarar hur du kan förädla eller förenkla. Det hjälper dig att hitta motsvarande förbättringsområden i andra texter.

Erbjudandet gäller alltså dig som är medlem hos Moderskeppet får en personlig coachning för endast 900 kronor inklusive moms.

Välkommen att höra av dig!

Du når mig på ulrika@uttryckeriet.se. Vill du hellre ringa så är det 070-396 84 66 som gäller.

Leende Ulrika, klädd i svart tröja, står och jobbar vid sin laptop, intill en grön växt.

logotyp - en raket och texten Moderskeppet