Öppen kurs: Texter som säljer

Grafik: texter som säljer. Lär dig verktygen.

I tre steg får du kunskap, verktyg och inspiration för texterna du skriver i ditt företag eller förening. Kursen är ett samarbete mellan Uttryckeriet och ABF.

Idag finns en mängd olika kanaler för marknadsföring och information, många är till och med gratis. Men du är inte ensam där.

Det kräver kunskap att skriva på ett sätt som får människor att vilja läsa, förstå det som står och känna förtroende för dina budskap. Den här kursen ger dig sådan kunskap, men också verktyg och inspiration för att presentera det du erbjuder på ett sätt som passar din målgrupp.

Exempel på texter som kommer att behandlas är webbtexter, mejlutskick och inlägg för sociala medier. 

De tre stegen
1. Tisdagen den 17 mars: samling med hela gruppen kl: 08:30–12:00 på ABF, Västra Storgatan 12 i centrala Jönköping.

2. Inlämning av egen text och skriftlig feedback på den via mejl.

3. Uppföljning och genomgång av feedback i mindre grupper. Grupper och tider bestämmer vi då vi ses första gången.

Kostnad
Förutom din tid och engagemang betalar du 1 495 kronor inklusive moms. Då ingår personlig feedback, dokumentation och tips på billiga eller kostnadsfria verktyg som finns tillgängliga på nätet.

Gruppen kommer att bestå av högst tolv deltagare. Det gör att innehållet kan anpassas efter deltagarnas behov och intressen.

Anmälan
Välkommen med din anmälan till ulrika@uttryckeriet.se senast den 10 mars. Till mig kan du också vända dig om du har frågor om kursen.

Vill du få mitt nyhetsbrev?

Ungefär en gång i månaden skickar jag ett nyhetsbrev med tips om skrivande och lite inblick i de uppdrag jag jobbar med. 

Välkommen som prenumerant!